Bursa'da Zeki Müren'i anma gecesi

Osmangazi Belediyesi, Zeki Müren'i anma gecesi düzenliyor. Sanat Güneşi'nin unutulmaz eserleri, özel bir geceyle yaşatılacak.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2024 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa'da Zeki Müren'i anma gecesi

Osmangazi Belediyesi, Türk müziğinin unutulmaz sesi Zeki Müren'i vefatının 28. yılında düzenleyeceği özel bir programla anıyor. Tarzı ve farklı sesiyle bir döneme damga vuran sanatçıya olan saygısını göstermek amacıyla düzenlenen etkinlikte, Müren'in unutulmaz eserleri seslendirilecek. Konser, sanatçının hayranlarını bir araya getirerek, onun unutulmaz mirasını yaşatmayı hedefliyor.

ZEKİ MÜREN ÖZEL PROGRAMLA ANILACAK

Türk müziğinin unutulmaz sesi Zeki Müren'i anmak üzere düzenlenen "Zeki Müren Şarkılarıyla Masal Tadında" adlı özel program, 19 Eylül Perşembe akşamı saat 20.30'da Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Osmangazi Salonu'nda gerçekleşecek.

MÜZİKSEVERLER İÇİN UNUTULMAZ DENEYİM

Türk müziğinin unutulmaz sesi Zeki Müren’i anmak üzere düzenlenecek olan özel programda, Turgay Kızıltuğ Müzik Akademisi Orkestrası eşliğinde Zeki Müren’in yeğeni Özlem Güner sahne alacak. Güner, sanatçının hayatına dair unutulmaz anılarını ve masallarını paylaşırken, Şef/solist Turgay Kızıltuğ ise Zeki Müren’in unutulmaz eserlerini seslendirecek. Bu özel gece, müzikseverlere unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

'Zeki Müren Şarkılarıyla Masal Tadında' adlı ücretsiz anma programımıza tüm sanatseverler davet edildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.