Bursa'da yol verme kavgası!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşanan olayda, bir sürücü ile yaya arasında çıkan 'yol verme' tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. O anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 17:30
Kaynak: İHA
Bursa'da yol verme kavgası!

İnegöl'ün Kemalpaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda yaşanan sıra dışı bir olay, sosyal medyada gündem oldu. Henüz kimliği tespit edilemeyen bir yaya ile bir sürücü arasında başlayan tartışma, kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü.

Olay, yayanın sürücünün kendisine yol vermemesi üzerine başlayan bir tartışmayla alevlendi. Tartışmanın hızla tırmandığı ve tarafların birbirlerine yumruk ve tekmelerle saldırdığı anlar, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla saniye saniye kaydedildi. Yaşanan olay, adeta bir boks maçı gibiydi. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle güçlükle ayrılan taraflar, olay yerinden uzaklaştı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tarafları belirlemek için çalışma başlattı. Görüntülerde net bir şekilde görülen olay, sosyal medyada kısa sürede viral olurken, vatandaşlar yaşanan olaya tepki gösterdi. Trafikte yaşanan gerginliklerin bu denli şiddete dönüşmesi, toplumda büyük bir endişe yarattı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.