Hava Durumu

Bursa'da terör örgütü FETÖ elebaşının ölümü şerefine lokma dağıtıldı

Vatansız ve hain bir şekilde ölen FETÖ örgütünün elebaşı terörist Fetullah Gülen’in ölümü üzerine Bursa’da bir imam kutlama niteliğinde lokma döktürdü.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 17:35
Kaynak: İHA
Bursa'da terör örgütü FETÖ elebaşının ölümü şerefine lokma dağıtıldı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir cami imamı, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in vatansız ve hain bir şekilde ölmesi üzerine anlamlı bir etkinlik düzenledi. İmam, bu vesileyle ilçe merkezinde lokma dağıtımı gerçekleştirdi.

Terörist başı Gülen'in ölümü, Türkiye’de memnuniyetle karşılanırken farklı şehirlerde ölümü şerefine etkinlikler düzenlendi.

“FETÖ’NÜN GEBERMESİNİN ŞEREFİNE”

İnegöl ilçesinde bir imam hatip, caminin avlusunda gerçekleştirilen lokma dağıtımında, "Terör elebaşı Fetullah Gülen'in gebermesinin şerefine ve şehit düşen tüm vatandaşlarımızın hürmetine" yazılı pankart asarak, etkinliğin amacını açıkça belirtti.

Bu sözler, birçok insanın dikkatini çekti ve memnuniyetle karşılandı.

Etkinlik sırasında cami çevresinde toplanan vatandaşlar lokmalarını alırken, bazıları bu durumu bir kutlama gibi değerlendirdi.

Yerel halktan bazıları, Gülen’in ölümünü bir fırsat olarak görüp duygularını ifade ederken, bazıları da 15 Temmuz günü şehit düşen vatandaşlar için dualar etti.

İnegöl ilçesinde gerçekleşen bu olay geniş yankı buldu. Çok sayıda kişi imamın bu davranışı tebrik etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.