Bursa'da sünnet coşkusu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği sünnet şöleninin 10. yılında yaklaşık bin çocuk, erkekliğe ilk adımını attı. Merinos Parkı'nda düzenlenen bu özel günde minik beyler, aileleriyle birlikte unutulmaz anlar yaşadı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de şölende hazır bulunarak, çocukların ve ailelerin sevincine ortak oldu.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2024 20:05
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2024 20:14
Muhabir: Ali KAMUR
Bursa'da sünnet coşkusu!

Bursa'da düzenlenen 10. Geleneksel Sünnet Şöleni'nde binlerce çocuk sünnet oldu. Belediye Başkanı Bozbey de şölende yer aldı.

Bursa'yı daha yaşanabilir bir kent haline getirme hedefiyle çalışan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların günlük hayatına doğrudan etki eden projelerle halkın nabzını tutmaya devam ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği sünnet şöleninin 10. yılında yaklaşık bin çocuk, erkekliğe ilk adımını attı. Merinos Parkı'nda düzenlenen bu özel günde minik beyler, aileleriyle birlikte unutulmaz anlar yaşadı.

Mevlid-i Nebi kutlamasıyla başlayan sünnet şöleninde, mehter takımının gösterisi büyük bir coşkuyla karşılandı. Minik beyler ve aileleri, özel olarak hazırlanan oyun alanında doyasıya eğlenirken, yüz boyama etkinliğiyle de şölen unutulmaz anılara sahne oldu.

Sünnet törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in yanı sıra CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Yıldız ve Mehmet Emin Direkçi, Tarım Peyzaj AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydın Saldız, Kültür AŞ Genel Müdürü Yankı İçöz katıldı.

'SOSYAL PROJELERLE KENTİMİZE DEĞER KATIYORUZ'

Toplu sünnet şöleninde bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 'Toplu sünnet şöleninde bir kez daha görüyoruz ki, sosyal hizmetler yalnızca ihtiyaçlara cevap vermekle kalmaz. Aynı zamanda toplumun tamamını kucaklayarak daha eşit ve adil bir gelecek inşa eder. Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak ‘sosyal adalet’ ve ‘fırsat eşitliği’ bizim yol haritamız. Her bir çocuğumuzun, maddi imkânlardan bağımsız olarak eşit fırsatlara sahip olmasını sağlamak bizim en temel görevimizdir. Her geçen gün daha da genişleyen sosyal projelerle kentimize değer katıyoruz. Bursa’mızda yeni bir belediyecilik anlayışı ortaya koyup tüm ülkeye örnek olacağız.' açıklamasında bulundu. 

'TÜM KESİMLERİN İHTİYAÇLARINA DUYARLIYIZ'

Başkan Bozbey açıklamasında ayrıca 'Her bireyin eşit haklara sahip olduğu, hiçbir ayrım gözetilmeksizin desteklendiği bir Bursa hedefliyoruz. Yaşlılarımızdan gençlerimize, çocuklardan engelli bireylere kadar tüm kesimlerin ihtiyaçlarına duyarlıyız. Çocuklarınızı sevgiyle büyüttüğünüz için hepinize gönülden teşekkür ediyorum. Bizler de Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak, çocuklarımızın sağlıklı bir geleceğe ulaşması için her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Sevgili çocuklar, bugün sizler için özel bir gün. Yanınızda olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sizler bizim geleceğimiz, yarınlarımızın güvencesisiniz. Sizin başarılarınızla, yarınlarımız aydınlanacak. Sizin adımlarınız, geleceğin sağlam zeminini oluşturacak. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.' ifadelerine yer verdi. 

CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyeciliğin gereği olan her hizmeti adım adım hayata geçirdiğini ifade etti.

Yeşiltaş, Başkan Bozbey’in verdiği tüm sözleri adım adım gerçekleştirdiğini söyleyerek sünnet şöleninin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Konuşmaların ardından Başkan Bozbey, sünnet çocuklarıyla birlikte pasta keserken program konser ve hediye dağıtımı ile sona erdi. 

Kaynak: Ali KAMUR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.