Bursa’da serin havaya rağmen Gemlik Kitap Limanı Fuarı’na yoğun ilgi!

Sözcüklerin Rotası sloganıyla yola çıkan Gemlik Kitap Limanı, hem indirimli kitaplara ulaşmak hem de sevdiği yazarlarla buluşmak isteyen Gemliklilerin uğrak noktası haline geldi.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa’da serin havaya rağmen Gemlik Kitap Limanı Fuarı’na yoğun ilgi!

Geçtiğimiz cumartesi başlayan Gemlik Kitap Limanı, Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları gibi önemli isimlerin de katılımıyla kitapseverlere her gün yaklaşık 10 saat boyunca kitapları en az %20 indirimle sunuyor.

KONUKLARA HEDİYE VERİLDİ

Geçtiğimiz günlerde Gemlik Kitap Limanı'nda gerçekleşen programda gazeteci Zübeyde Sarı ile hukukçular İlhan Cihaner ve Tolga Şirin, Türkiye'nin hukuki durumu ve yeni anayasa tartışmaları gibi önemli konuları ele aldı. Gemlikliler serin havaya rağmen etkinliğe yoğun ilgi gösterirken konuklar hediyelerini Belediye Başkanı Şükrü Deviren'in elinden aldı.

Günün diğer etkinliklerinde ise yerel yazarlar Metin Özkan ve Erhan İzgi, okurlarıyla bir araya geldi. Özkan, "Bir İnsan Neden Yazmalı" başlıklı söyleşisinde kişisel yazma deneyimlerini paylaşırken, İzgi ise Türkçe'nin tarihsel sürecini ve günümüzdeki durumunu analiz etti.

FUAR PAZAR GÜNÜ SONA ERECEK

Gemlik Kitap Limanı, Pazar gününe kadar kitapseverleri ağırlamaya devam edecek. 20 Eylül Cuma günü saat 18.00'de Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki "Depreme Hazır Mıyız Türkiye" konulu bir söyleşi gerçekleştirecek. Akabinde saat 20.00'de ise Yalçın Karatepe ve Esat Kaplan, "Türkiye'nin Ekonomik Geleceği, Krizden Çıkış İçin CHP'nin Yol Haritası" başlıklı bir söyleşiyle Gemliklilerle buluşacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.