Bursa'da sanatın buluştuğu nokta!

Nilüfer Belediyesi'nin düzenlediği "Gökyüzü Başımızın Üstüne Düşebilir" sergisi, Yüksel Arslan ve Erinç Seymen gibi sanatçıların eserleriyle Bursalı sanatseverleri buluşturuyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2024 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2024 12:05
Kaynak: İHA
Bursa'da sanatın buluştuğu nokta!

Nilüfer Belediyesi'nin sanatseverlere sunduğu özel bir sergiyle Bursa, sanatın farklı yüzleriyle buluştu. "Gökyüzü Başımızın Üstüne Düşebilir" başlıklı sergide, Yüksel Arslan ve Erinç Seymen gibi önemli sanatçıların eserleri, izleyicilere eşsiz bir deneyim sunuyor.

Sergide, özgün "arture" tekniğiyle tanınan Yüksel Arslan'ın etkileyici tabloları, alegorik ve zarif bir estetikle sosyal normları sorgulayan Erinç Seymen'in eserleriyle bir araya geliyor. Bu farklı üslupların bir araya gelmesi, sanatseverlere zengin bir görsel şölen sunuyor.

Serginin açılışında konuşan Erinç Seymen, sanatçının kendini tekrarlamaması için belli bir yalnızlığı göze alması gerektiğini vurguladı. Sanatçının üretebilmek için etrafına bir sur örmesinin elzem olduğunu söyleyen Seymen, sanatçının içsel dünyasını dışa yansıtma çabasının önemini belirtti.

Derya Yücel küratörlüğünde gerçekleşen sergi, Öner Kocabeyoğlu Koleksiyonu ve Zilberman iş birliğiyle hayata geçirildi. Yücel, sergiyi hazırlarken iki sanatçının farklı dünyalarını bir araya getirerek, izleyicilere yeni bir bakış açısı sunmayı amaçladığını belirtti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.