Bursa'da sağlıklı yaşam için pedal çevrildi!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında sağlıklı yaşam için pedal çevrildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2024 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2024 13:33
Muhabir: Ali KAMUR
Bursa'da sağlıklı yaşam için pedal çevrildi!

Mudanya Belediyesi, 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası’nı bisiklet turları ve spor etkinlikleriyle kutladı. Etkinliklere katılanlar, sağlıklı yaşam için pedal çevirirken, Başkan Deniz Dalgıç sürdürülebilir ulaşım ve çevre bilincinin önemini vurguladı.

Mudanya, Türkiye’den bu önemli etkinliğe katılan 117 belediyeden biri olarak, düzenlediği etkinliklerle dikkat çekiyor. Başkan Dalgıç, "Sürdürülebilir ulaşım çözümlerine vurgu yapmak ve çevre bilincini artırmak amacıyla düzenlediğimiz etkinlikler, toplumumuz için büyük bir fırsat. Hep birlikte daha yeşil bir Mudanya için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Etkinlikler çerçevesinde düzenlenen bisiklet turu, Güzelyalı Atatürk Parkı’ndan başlayarak Mütareke Evi’ne kadar sürdü. Katılımcılar, doğanın güzelliklerini keşfederken pedal çevirmenin sağlıklı yaşam üzerindeki önemine de dikkat çektiler. Ayrıca, Mütareke Meydanı’nda gerçekleştirilen step-aerobik seansı ile Mudanyalılar, sporun günlük yaşamda nasıl bir yer kaplaması gerektiği konusunda bilgi edinme fırsatı buldular.

Kaynak: Ali KAMUR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.