Bursa'da modifiye araç gösterisi kabusa dönüştü: Çarpışma anı kamerada

Bursa'da modifiye tutkunu gençlerin buluşmasında bir sürücü önündeki araca çarptı. Kaza anı kameraya yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2024 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2024 15:52
Kaynak: İHA
Bursa'da modifiye araç gösterisi kabusa dönüştü: Çarpışma anı kamerada

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, modifiye araç tutkunlarının bir araya gelerek araçlarını sergilediği bir etkinlik sırasında yaşanan trafik kazası, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kaza anı, araç sahiplerinden birinin cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, geçtiğimiz günlerde İzmir Yolu üzerindeki Küçük Sanayi mevkiinde meydana geldi. Modifiye araçlarıyla buluşan gençler, araçlarını sergilemek için caddede ilerlerken, egzoz seslerini yükselterek ve tehlikeli manevralar yaparak dikkat çekmeye çalıştılar. Bu sırada, araçlardan birinin sürücüsü hızla ilerlerken, önündeki araca dikkatsizce çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç savrulurken, kaza anı saniye saniye kameraya yansıdı.

KAZA ANI SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Kaza anını gösteren görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Görüntülerde, gençlerin araçlarıyla tehlikeli manevralar yaptığı ve kazanın yaşandığı anlar net bir şekilde görülüyor. Olay, modifiye araç tutkunları arasında büyük tartışmalara neden oldu.

Kaza sonucu yaralanan olmadı ancak maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, kazaya neden olan sürücü hakkında işlem başlattı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.