Bursa’da LGBT propagandası iddiası!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Sinema Günleri’ adı altında gösterime sunduğu LGBT temalı "Uçsuz Bucaksız" adlı filmi tepki çekti. Vatandaşlar açık hava sinemasında LGBT propagandası yapıldığını iddia etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2024 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2024 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa’da LGBT propagandası iddiası!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 19-29 Eylül tarihleri arasında Gökdere Vadisi ve Kültürpark Atatürk Stadyumu Kütüphanesi önünde düzenlenen ‘Sinema Günleri’ etkinliği ile gündeme geldi. Etkinlikte, LGBT temalı "Uçsuz Bucaksız" adlı filmin çocuklar da dahil olmak üzere izleyicilere gösterildiği iddia edildi.

Bursa'da gösterilen LGBT temalı "Uçsuz Bucaksız" filmi, aileler tarafından büyük bir tepkiyle karşılandı. Bir tepki de Abdulhamid Han Kültür Eğitim Derneği Başkanı ve eski Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Yazıcı’dan geldi. Yazıcı yaptığı açıklamada, bu tür içeriklerin aile yapısını tehdit ettiğini belirtti.

Yazıcı, “Güçlü aile yapısını tahrip etmeye yönelik saldırılar düzenleyen emperyalist güçler, toplumumuzun hukuk ve ahlak değerlerini işgal etmeye çalışıyor” ifadelerini kullandı. Gençlerin bu tür içeriklerden korunması gerektiğini vurgulayan Yazıcı, Türk toplumunun aile değerlerinin batının kirli oyunlarıyla sarsılmak istendiğini öne sürdü.

Filmin gösteriminin ardından yapılan söyleşide eşcinsellik ve trans kavramlarının tanımlanmasına izin verilmesi de eleştirildi. Yazıcı, “Toplumumuzun temel taşı olan aileyi yok etme planlarına karşı bir araya gelmeliyiz” diyerek birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Kültür Derneği olarak, bu tür içeriklere karşı durma kararlılığını yineleyen Yazıcı, anneler, babalar ve gençlerle birlikte mücadele edeceklerini belirtti.

Sosyal medyadan da tepki gösteren vatandaşlar, sapkın olayların karşısında olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.