Bursa'da kaldırım işgali son buluyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Ulubatlı Hasan Bulvarı gibi yoğun kullanılan caddelerde yayaların rahatlığı için kaldırımları işgal eden seyyar satıcılara yönelik denetim gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa'da kaldırım işgali son buluyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı kaldırımların seyyar satıcılar tarafından işgal edilmesiyle ilgili şikayetler üzerine harekete geçti. Özellikle yaya trafiğinin yoğun olduğu Ulubatlı Hasan Bulvarı ve İstanbul Caddesi gibi bölgelerde yapılan denetimlerle kaldırımlar yeniden yayalara kazandırıldı.

Pazar günleri seyyar satıcıların yoğun olarak bulunduğu bu caddelerde gerçekleştirilen denetimlerde, zabıta ekipleri kaldırımlarda yer kaplayan tüm tezgahları kaldırdı. Bu sayede yayalar, daha güvenli ve rahat bir şekilde yürüyebilecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, yapılan bu denetimlerin bir başlangıç olduğunu ve bundan sonra da kaldırım işgalleri ile ilgili sıkı denetimlerin devam edeceğini belirtti. Aynı zamanda, seyyar satıcıların da belediyenin belirlediği alanlarda faaliyet göstermeleri konusunda uyarıldı.

Bu uygulama, özellikle engelli vatandaşlar, yaşlılar ve çocuklu aileler tarafından memnuniyetle karşılandı. Kaldırımların işgal edilmemesi sayesinde, vatandaşlar daha rahat bir şekilde hareket edebiliyor ve şehir merkezinde keyifli vakit geçirebiliyorlar.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.