Bursa'da kahreden olay! 3 gündür kayıptı, derede cesedi bulundu

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Gökdere Boğazında bir kişinin hareketsiz yattığını görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Bölgeye gelen görevliler derede olan kişinin bir erkeğe ait ceset olduğunu belirledi.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2024 18:41
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2024 18:45
Kaynak: İHA
Bursa'da kahreden olay! 3 gündür kayıptı, derede cesedi bulundu

Bursa'da dere içinde hareketsiz yatan bir kişiyi gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede şahsın yaşamını yitirdiğini belirledi. İlk tespitlere göre, kişinin bir gün önce hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Maksem Mahallesi Gökdere Boğazı'nda meydana gelen olayda, vatandaşlar hareketsiz yatan kişiyi gördü.

İhbar üzerine hemen sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekiplerini bölgeye yönlendirdi. Sağlık ekipleri, dereye inerek yapılan muayenede kişinin hayatını kaybettiğini doğruladı. Polis ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

Cesedin yapılan ilk incelemesi, yüksekten düşme ya da köprüden atlama gibi durumların söz konusu olmadığını gösterdi.

Yapılan araştırmalar sonucunda, cesedin 3 gündür kayıp olarak aranan 46 yaşındaki tekstil işçisi Kadir Bingöl’e ait olduğu belirlendi.

AFAD ekipleri tarafından dereden çıkarılan Bingöl'ün cenazesi, Bursa Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Olay yerine gelen Bingöl'ün yakınları ise büyük bir üzüntü yaşadı ve sinir krizi geçirdi; polis ekipleri, onları sakinleştirmek için müdahale etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.