Hava Durumu

Bursa'da hayat 2 saat içinde felç oldu

Bursa'da sağanak ve dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Çok sayıda ev, iş yeri ve fabrika sular altında kaldı. Onlarca otomobil yollarda kaldı. Sağanak yağış sebebiyle metro seferlerinde aksamalar, çok sayıda derede ise taşkınlar yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 17:06
Kaynak: İHA
Bursa'da hayat 2 saat içinde felç oldu

Bursa'da Valiliğin sabah saatlerinde yaptığı uyarının ardından 14.30'da şiddetli yağış başladı. Önce şehrin doğusundaki sağanak yağış batısına geçtiğinde trafikte zor anlar yaşandı. İzmir Yolu, Mudanya Yolu, İstanbul ve Ankara yolunda trafikte araçlar sel sularıyla tıkanan yollarda zor anlar yaşadılar.

Bursa'da hayat 2 saat içinde felç oldu - Bursa Hayat Gazetesi-2

Rögarlar su tahliyesinde yeterli olmayınca ana yollar göle döndü. Özellikle İzmir yolunda bazı araçlar yollarda kaldı. Trafik polisleri ise yolda kalan araçları iterek yol dışı yapmak mecburiyetinde kaldı. Bu arada bir çok ev, dükkan ve fabrika da yağışlardan nasibini aldı. Bursaray hattı da şelaleye dönünce yolcular metro içinde güç anlar yaşadılar.

Bursa'da hayat 2 saat içinde felç oldu - Bursa Hayat Gazetesi-3

Sağanak sonrası şimşek çakması da vatandaşları korkuttu. Dolu yağışı sebebiyle bazı tarım alanlarında zarar oluştu. Kent merkezinden geçen bazı dereler ise yoğun yaığıştan nasibini aldı. Çok sayıda araç da maddi hasarlı kazaya karıştı. Öte yandan kent genelinde itfaiye, BUSKİ ve AFAD ekipleri mağdur vatandaşların yardımına koştu. Belediyeler de vatandaşlara yardım elini uzattılar.

Bursa'da hayat 2 saat içinde felç oldu - Bursa Hayat Gazetesi-4

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.