Bursa’da hareketi takdir toplamıştı! Başkan Taban kask hediye etti

Bursa'da İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, daha önce belediyenin sosyal medya hesaplarından görüntüsü de paylaşılan, sigara izmaritini yere atmayıp cebine koyan motorlu gence kask hediye etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2024 23:36
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2024 23:39
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa’da hareketi takdir toplamıştı! Başkan Taban kask hediye etti

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Belediye Başkanı Alper Taban, sigara izmaritini yere atmayıp cebine koyan genç bir motora kask hediye etti.

Bursa’da daha önce sosyal medya hesaplarından paylaşılan görüntülerde bir gencin izmariti cebine koyduğunu gören İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, "Çok güzel hareketler bunlar. Bir de kaskın olsa daha da güzel olurdu kardeşim" şeklinde bir mesaj paylaştı.

Bu mesajın ardından İnegöllüler, "Kaskını da siz hediye edin," şeklinde yorumlar yaparak genç Enes Kaya'nın belediye meclisinde ağırlanmasını sağladı.

Mecliste gerçekleştirilen ziyarette Taban, Kaya'ya teşekkür ederek, "Bu süreç, Allah'ın izniyle daha temiz bir toplum oluşturarak daha güzel bir noktaya taşınacak" dedi. Konuşmanın ardından, kaskı kırıldığı için takamayan Kaya'ya yeni bir kask verildi.

İnegöl Belediyesi Zabıta ekipleri de, çevreye sigara izmariti atan kişilerle ilgili denetimlerini sürdürüyor. Bu uygulama kapsamında, motosikletiyle trafik ışıklarında bekleyen Enes'in, çevreyi kirletmemek için sigarasının külünü döküp izmaritini cebine koyduğu anlar sosyal medyada geniş yankı bulmuş ve haberlerde de yer almıştı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.