Bursa'da ehliyetsiz sürücü kaza yaptı!

Bursa’nın Osmangazi ilçesi Ankara Yolu Caddesi'nde ehliyetsiz bir sürücünün kullandığı otomobil takla attı. Kazada 4 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2024 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2024 10:13
Kaynak: İHA
Bursa'da ehliyetsiz sürücü kaza yaptı!

Ankara Yolu Caddesi'nde, 16 BFT 900 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybeden 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü K.A., önce yol kenarındaki bir iş yerinin duvarına çarptı, ardından kaldırımda yürüyen G.A.'ya çarptıktan sonra takla attı.

Olayın ardından savrulan otomobil, aynı istikamette ilerleyen 16 BDE 221 plakalı cipe çarparak devrildi. Kazada, otomobilin sürücüsü K.A. ve yanındaki arkadaşları E.K. ve A.D. ile çarpılan yaya G.A. yaralandı.

Bursa'da ehliyetsiz sürücü kaza yaptı! Bursa Hayat Gazetesi -2

Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra çevredeki hastanelere kaldırıldılar.

Bursa'da ehliyetsiz sürücü kaza yaptı! Bursa Hayat Gazetesi -3

Kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, otomobilin hızla geldiği, kaldırıma çıkarak iş yerinin duvarına çarptığı ve çarpmanın ardından yayanın bir süre hareketsiz yattığı görüldü. Çevredekilerin yaralıya yardım etmek için koştuğu anlar da kameraya yansıdı.

Bursa'da ehliyetsiz sürücü kaza yaptı! Bursa Hayat Gazetesi -4

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.