Bursa'da eğlence dolu etkinlik! Bu haftaki adres İsmetiye Mahallesi'ydi

Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Köyümüzde Şenlik Var etkinlikleri ile hem yetişkinler hem çocuklar eğlendi. Düzenlenen etkinliğe Osmangazi Belediye Başkan Vekili Halil Aktaş, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcıları Mutlu Esendemir ve Tolga Kornoşor, belediye meclis üyeleri ile birlikte çok sayıda köy sakini katılım sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2024 19:18
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2024 19:27
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa'da eğlence dolu etkinlik! Bu haftaki adres İsmetiye Mahallesi'ydi

Osmangazi Belediyesi Köyümüzde Şenlik Var etkinlikleri ile vatandaşlara eğlence dolu anlar yaşattı.

Köyümüzde Şenlik Var etkinlikleri ile İsmetiye Mahallesi sakinlerini müzik, dans ve gastronominin yanı sıra birbirinden eğlenceli oyun ve yarışmalar ile eğlenme imkanı buldu.

Osmangazi Belediyesi’nin yaz döneminde ilçe genelindeki 32 dağ ve ova köyü için hazırladığı ‘Köyümüzde Şenlik Var’ etkinliklerinin bu haftaki adresi İsmetiye Mahallesi'ydi.

BİRBİRİNDEN RENKLİ AKTİVİTE İLE FULL EĞLENCE

Okul bahçesinde düzenlenen programda, ilk olarak çocuklara yönelik birbirinden renkli ve eğlenceli aktiviteler yer aldı.

Programa katılan onlarca çocuk, sokak oyunları, şişme oyun parkurları, zıp zıp, langırt, bouble şov gibi aktiviteler ve çeşitli ikramlar ile unutamayacakları bir gün geçirdi.

Gurup Kucaklaşma’nın söylediği birbirinden hareketli türküler eşliğinde sahneye çıkan İsmetiye sakinleri ise bol bol oynayarak keyifli anlar yaşadı.

KADINLAR İÇİN YEMEK YARIŞMASI

Köyümüzde Şenlik Var programının lezzet dolu etkinliği olan yemek yarışması ise mahalledeki kadınlar için özel olarak gerçekleştirildi.

Yarışmaya katılan kadınlar, yapmış oldukları yemekler ile mutfaktaki hünerlerinisergiledi.

Yarışmacılar, yaptıkları birbirinden lezzetli yemekler ile jüriyi zorladı.

Karar vermekte zorlanan jüri üyelerinin yaptığı değerlendirme sonucunda, mahalle sakinlerinden Merve Tezer, ‘Triliçe’ tatlısı ile birinci olurken ‘Yaprak Sarması’ ile Seda Ferik ikinci, Selver Bilir ise ‘Süt Helvası’ ile üçüncülüğü kazandı.

Dereceye giren katılımcılara çeşitli hediyeler takdim edildi.

İsmetiye sakinleri, böyle güzel ve eğlence dolu bir etkinliği mahalleleri ile buluşturduğu için Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’a teşekkürlerini iletti. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.