Hava Durumu

Bursa’da baba ve oğlunun şakalaşması hastanede bitti

Bursa'da iş yerinde şakalaşan baba ve oğlu, birbirlerini iterken açılan pencereden aşağı düştü Baba ve oğlu hastaneye kaldırırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 17:53
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 17:57
Kaynak: İHA
Bursa’da baba ve oğlunun şakalaşması hastanede bitti

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bir iş yerinde şakalaşan baba ve oğlu, talihsiz bir kaza sonucu 1. kattan düştü. Olay, Mahmudiye Mahallesi Çam Sokak'ta bulunan üç katlı bir mobilya imalathanesinde, saat 14.30 civarında meydana geldi.

ŞAKA İSTENMEYEN DURUMA DÖNÜŞTÜ

58 yaşındaki Muhammed H., iş yerinde çalıştığı sırada yanına gelen 14 yaşındaki oğlu T.H. ile eğlenceli bir sohbet yapmaya başladı. Baba-oğul arasında geçen şakalaşmalar, bir anda istenmeyen bir duruma dönüştü.

İkili, birbirlerini iterek güldükleri sırada açılan işyeri penceresinden aşağı düştü. Yaklaşık 4 metre yükseklikten yere düşmeleri sonucu her ikisi de yaralandı.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Düşme anının ardından, iş yerindeki diğer çalışanlar durumu fark ederek hemen acil yardım çağrısında bulundular. Olay yerine kısa sürede gelen sağlık ekipleri, baba ve oğlunu ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralıların durumları, hastanede yapılan tetkiklerin ardından stabil olarak açıklandı.

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI

Polis ekipleri de olayla ilgili inceleme başlattı. İş yerindeki güvenlik kameralarının kayıtları incelenerek, kaza anının detayları araştırılıyor. Baba ve oğulun durumları hakkında bilgi alınırken, olayın nasıl gerçekleştiği ve kazanın sorumluları üzerine çalışmalar devam ediyor.

Bu olay, iş yerlerinde güvenlik önlemlerinin ne denli önemli olduğunu bir kez daha hatırlatırken, şakalaşmanın bile dikkatle yapılması gereken bir eylem olduğunu gösterdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.