Bursa'da ambulans şoförünü darbeden 1 kişi tutuklandı!

Bursa'da hasta taşıyan bir ambulansa saldıran iki kişiden biri tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 22:56
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 23:08
Kaynak: AA
Bursa'da ambulans şoförünü darbeden 1 kişi tutuklandı!

Gemlik Devlet Hastanesinden Bursa Şehir Hastanesi'ne kalp krizi geçiren bir hastayı taşıyan ambulans, İstanbul-İzmir Otoyolu'nda beklenmedik bir saldırıya uğradı. Ambulans şoförü Muhammed Ali K., hastayı güvenli bir şekilde hastaneye ulaştırmak üzere yola çıkmıştı. Ancak, emniyet şeridinde ilerleyen ambulansın arkasından gelen bir otomobil, yol vermemesi üzerine durdurdu.

Araçtan inen sürücü S.Y. ve oğlu M.Y., ambulans içinde hasta olmadığını iddia ederek şoför Muhammed Ali K.'ya saldırdı. Yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve şoför, yüzünden yaralandı. Saldırganlar daha sonra olay yerinden kaçtı.

Görevi başında yaralanan ambulans şoförü, hastayı yalnız bırakmadan hastaneye ulaştırdı. Dudağına 12 dikiş atılan şoföre 7 gün iş göremez raporu verildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında polis ekipleri, şüphelileri kısa sürede yakaladı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden S.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, oğlu M.Y. tutuklandı.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.