Bursa'da ambulans şoförüne saldırı kamerada...

Bursa'da yaşanan olayda, hasta taşıyan bir ambulans şoförü, trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştığı bir sürücünün oğlu tarafından darp edildi. Olayın güvenlik kameralarına yansımasıyla birlikte, her iki taraf da birbirinden şikayetçi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 20:36
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 20:59
Kaynak: İHA
Bursa'da ambulans şoförüne saldırı kamerada...

Bursa'da meydana gelen olayda, hasta taşıyan bir ambulans sürücüsü, görevini yaparken darp edildi. Edinilen bilgilere göre, Gemlik Devlet Hastanesi'nden 80 yaşındaki bir hastayı Bursa Şehir Hastanesi'ne taşıyan ambulans, trafiğin yoğunluğundan dolayı emniyet şeridini kullanmak zorunda kaldı. Bu sırada, dinlenme tesislerinden çıkan lüks bir otomobil, ambulansı takip etmeye başladı ve daha sonra da önünü kesti.

Bursa'da ambulans şoförüne saldırı kamerada...-Bursa Hayat Gazetesi-2

Ambulans sürücüsü Muhammet Ali K. ile lüks otomobilin sürücüsü arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İddiaya göre, ambulans sürücüsü hakarete varan sözler sarf etmesi üzerine, lüks otomobildeki şahıslar araçtan inerek sürücüye saldırdı. Özellikle şahısların oğlu, ambulans sürücüsüne yumruk atarak yaraladı.

Olayda, ambulans sürücüsünün dudağı patladı ve 12 dikiş atıldı. Hem ambulans sürücüsü hem de karşı taraf birbirinden şikayetçi oldu. Cumhuriyet savcılığı ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.