Bursa’da 3 kişiyi silahla vurmuştu! Neden yaptığı belli oldu

Bursa’da gece vakti 3 kişiyi silahla yaralayan saldırgan polis ekipleri tarafından gittiği yerde yakalandı. Saldırgan saldırıyı neden gerçekleştiğini sorgusunda anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2024 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2024 15:09
Kaynak: İHA
Bursa’da 3 kişiyi silahla vurmuştu! Neden yaptığı belli oldu

Gece saatlerinde Gemlik ilçesi Eşref Dinçer Mahallesi Bayındır Sokak'ta meydana gelen olayda, iki grup arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Silahların kullanıldığı kavga sırasında 3 kişi yaralandı. Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri hemen bölgeye sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.

Kavganın yaşandığı sırada, bir kişi kendini korumak amacıyla sokaktaki bir kahvehaneye sığındı.

Polis, olay sonrası zanlıyı yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, zanlının Davut S. olduğunu belirledi. Davut S.'nin olaydan sonra Bursa'nın Yenişehir ilçesine kaçtığı tespit edildi ve orada yakalandı.

Şüpheli, Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi ve ifadesinde, borcunu geri istemesi üzerine tartışmanın başladığını belirtti. İfadesine göre, İ.K. borcunu ödemeyince Davut S., silahını ateşleyerek İ.K. ve iki kişiyi yaraladı.

Davut S., ifadesinin ardından Gemlik Adliyesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.