Bursa'da 24 yıl hapisle aranan şüpheli bakın nasıl yakalandı!

Bursa'da, çeşitli suçlardan toplam 24 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli, aracının turbosunu yaptırırken gözaltına alındı. Olay, tamirci kılığına giren polis ekiplerinin dikkatli takibi sayesinde gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2024 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2024 10:22
Kaynak: İHA
Bursa'da 24 yıl hapisle aranan şüpheli bakın nasıl yakalandı!

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, suç kaydı olan bir şahsı yakalamak için operasyonlarını sürdürüyor. Ekipler, 'Cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama, hırsızlık' suçlarından toplam 24 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Şerafettin D.'yi yakalamak amacıyla harekete geçti.

Kaçak durumunda olan Şerafettin D., ailesinin yanına gitmek üzere İnegöl’e gitti. Ekipler, güvenlik kameralarını inceleyerek onun 16 KAC plakalı aracını alıp Bursa şehir merkezine gittiğini tespit etti.

Bursa'da 24 yıl hapisle aranan şüpheli bakın nasıl yakalandı! Bursa HAYAT GAZETESİ -2

Aracının bozuk turbosunu tamir ettirmek için Osmangazi ilçesindeki bir tamirci dükkanına gideceği bilgisine ulaşan ekipler, tamirci kılığına girerek Şerafettin D.'yi beklemeye başladı. Şahıs aracını bırakmaya geldiğinde, polislerden biri tamirci kılığına girerek onu kıskıvrak yakaladı. Diğer polislerin de gelmesiyle birlikte Şerafettin D. kelepçelenerek Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.