Bursa’da 2 ilçeye dikkat! O mahallelerde 10 saat sular kesilecek

Bursa'da BUSKİ tarafından gerçekleştirilecek çalışmalar kapsamında 2 ilçede, çok sayıda mahallede su kesintisi uygulanacak. Peki Bursa'nın hangi ilçesinde ve hangi mahallelerde su kesintisi yapılacak? Bursa'da sular ne zaman kesilecek? Çalışmalar ne zaman bitecek? Bursa'da sular ne zaman gelecek? İşte, Bursa'da su kesintisi yapılacak ilçeler ve mahalleler hakkında merak edilen detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2024 09:14
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2024 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa’da 2 ilçeye dikkat! O mahallelerde 10 saat sular kesilecek

Bursa'da yaşayan vatandaşlar, hangi ilçe ve mahallelerde su kesintisi yapılacağını merak ederek arama motorları üzerinden kısa bir araştırma yapmaya başladı. Yapılan araştırmanın ardından, Bursa'nın hangi ilçelerinde su kesintisi yapılacağının bilgisine ulaşıldı.

Bursa'nın Nilüfer ve Mustafakemalpaşa ilçelerinde birçok mahallede BUSKİ tarafından açıklanan mahallelerde gece saatlerinden başlayacak yaklaşık 10 saalik su kesintisi yaşanacak.

BURSA’DA 10 SAATLİK SU KESİNTİSİ

BUSKİ’den yapılan açıklama şu şekilde:

“BUSKİ Genel Müdürlüğümüz İçmesuyu Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Mustafakemalpaşa ilçesi Kazanpınar, Doğanalan, Sincansarnıç, Kocakoru, Körekem, Killik, Ağaçlı Mahallerinde ve Or-Metal Mermer Fabrikasında, Nilüfer ilçesi Unçukuru, Üçpınar, Atlas, Kadriye, Maksempınarı, İnegazi, Ayvaköy, Fadıllı, Korubaşı(Gelemit bölgesi dahil) Mahallelerinde ve civarında, 06.09.2024 tarihinde 00.10-10.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır. Tedbirli olunması rica olunur.”

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.