Bursa’da 10 yaşındaki Yusuf'un öldüğü kazada 2 tutuklama

Bursa'da servis aracının altında kalarak hayatını kaybeden 10 yaşındaki Yusuf Çakır’ın ölümüne neden olan servis şoförü ile birlikte bir kişi tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 21:25
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 21:27
Kaynak: İHA
Bursa’da 10 yaşındaki Yusuf'un öldüğü kazada 2 tutuklama

Merkez Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi'nde trajik bir kaza meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 10 yaşındaki Yusuf Çakır, arkadaşlarıyla parkta oyun oynamak için evinden çıktı.

Kaykay sürdüğü sırada yolun karşısına geçmeye çalışan Yusuf Çakır'a, Ö.S. yönetimindeki 16 S 4070 plakalı servis aracı çarptı. Servis sürücüsü, aracın altında kalan küçük çocuğun üzerinden geçip çevredekilerin uyarısına rağmen yoluna devam etti.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, Yusuf Çakır’a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onu Bursa Şehir Hastanesi’ne sevk etti. Ancak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Yusuf Çakır yaşamını yitirdi.

Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, servis şoförü Ö.S. ile kazadan sonra olay yerine gittiği tespit edilen A.Ö. ve Y.E.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Üç şüpheli, Bağlarbaşı Polis Merkezi'nde yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Yusuf Çakır’ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailesinin evinin önüne getirildi. Ailesi, gözyaşları içinde helallik istedi. Şahin Yılmaz İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Yusuf’un cenazesi, Yunuseli Hüseyin Kanalıcı Camii’nde ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Yunuseli Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, servis şoförü Ö.S. ile A.Ö. ve Y.E.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden servis şoförü Ö.S. ve A.Ö., mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.