Bursa Büyükşehir Belediyespor tur kapısını araladı!

Bursa Büyükşehir Belediyespor, EHF Avrupa Kupası'nda rakibini mağlup ederek tur atlama yolunda önemli bir adım attı.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa Büyükşehir Belediyespor tur kapısını araladı!

Bursa Büyükşehir Belediyespor, Avrupa Kupası'nda Güçlü Başlangıç Yaptı

Bursa Büyükşehir Belediyespor, EHF Avrupa Kupası'nda tarihi bir başarıya imza atarak ilk tur maçında Karadağ temsilcisi ZRK Tivat'ı 34-25 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Bu sonuçla birlikte, tur atlama yolunda önemli bir adım atan Bursa ekibi, Avrupa arenasında adından söz ettiriyor.

Ev sahibi avantajını kullanan Bursa Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmaya oldukça hızlı başladı. İlk dakikalardan itibaren rakibine üstünlük kuran takımımız, özellikle savunmadaki disiplinli oyunu ve hızlı hücumlarıyla dikkat çekti. Maçın ilk yarısında elde ettiği 8 sayılık farkı koruyan Belediyespor, soyunma odasına 20-12 önde girdi.

İkinci yarıda da üstünlüğünü sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyespor, oyunun genel kontrolünü elinde bulundurdu. Oyuncularımızın gösterdiği mücadele ve takım oyunuyla karşılaşmayı 34-25 kazanarak tur için büyük avantaj elde etti.

Şimdi gözler rövanş maçında

Bursa Büyükşehir Belediyespor, turu garantilemek için yarın (12 Ekim Cumartesi) saat 16.00'da yine Üçevler Spor Tesisleri'nde ZRK Tivat ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli maçta da galip gelerek Avrupa Kupası'nda bir üst tura yükselmeyi hedefliyor.

Bursa Büyükşehir Belediyespor, EHF Avrupa Kupası'nda tur kapısını araladı

SALON: Üçevler

HAKEMLER: Georgiana Murariu, Mihaela Paraschiv (Romanya)

ZRK TIVAT: Danica Pandurevic, Nikolija Medojevic (1), Bozidarca Delibasic (2), Andjela Kovacevic (4), Kristina Arsenijevic (7), Nadja Radicevic, Masa Pavlovic (8), Milana Samardzic, Jelena Koprivica, Adrijana Ivanovic (3), Helena Kostic

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Fatma Ay Babür, Kübranur Şahan (7), Reyhan Kara, Betül Yılmaz (2), Zeynepnur Ulukoz (1), Emine Gökdemir (2) ,Ceren Demirçelen (2) Eda Nur Çetin (9),  Sevilay İmamoğlu Öcal, Sibel Gündoğdu (4),  Gülsüm Mihrap (2), Sude Çifçi (1), Ayşenur Sormaz (4), Ela Yıldız

DEVRE: 12-20

İKİ DAKİKA CEZALARI: Nikolija Medojevic, Andjela Kovacevic, Kristina Arsenijevic, Masa Pavlovic (ZRK TIVAT) Sibel Gündoğdu, Eda Nur Çetin (Bursa Büyükşehir Belediyespor)

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.