Burkay “Dijital Köprü Anadolu Buluşmaları-Bursa” toplantısında konuştu

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, QNB Finansbank, Ekonomi Gazetesi ve Bloomberg HT işbirliğinde düzenlenen "Dijital Köprü Anadolu Buluşmaları-Bursa” toplantısına konuşmacı olarak katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2024 20:00
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2024 20:00
Kaynak: Haber Merkezi
Burkay “Dijital Köprü Anadolu Buluşmaları-Bursa” toplantısında konuştu

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay, QNB Finansbank, Ekonomi Gazetesi ve Bloomberg HT işbirliğiyle düzenlenen "Dijital Köprü Anadolu Buluşmaları-Bursa" toplantısında konuşmacı olarak yer aldı.

Toplantıda dijital dönüşüm, yeşil finansman ve sürdürülebilirlik konularının önemi vurgulandı. Başkan Burkay, bu gelişmelerin üretim ve ticaret hayatı için kritik bir rol oynadığını belirtti.

Sosyal medya hesabından toplantıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Burkay, “Bursa Ticaret ve Sanayi Odası olarak iş dünyamızı yeni ekonomiye hazırlayan proje ve çalışmalarımızı paylaştık. Dijitalleşme ve yeşil dönüşüm konularında farkındalık oluşturmasını umduğumuz bu toplantıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bu buluşma, Bursa'nın ekonomik dönüşüm sürecine katkı sağlarken, katılımcılara yeni fırsatlar ve stratejiler sunmayı amaçladı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.