BURFAŞ Kent Meydanı Şubesi açıldı 

Büyükşehir Belediyesi tarafından 'hızlı kahve konseptiyle' şehre kazandırılan Burfaş Kafe'nin Kent Meydanı Şubesi hizmete açıldı. 

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2024 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2024 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
BURFAŞ Kent Meydanı Şubesi açıldı 

Büyükşehir Belediyesi tarafından 'hızlı kahve konseptiyle' şehre kazandırılan BURFAŞ Kafe'nin Kent Meydanı Şubesi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

Başkan Alinur Aktaş, “Kahve tiryakileri tabiri var. Biz de vatandaşların kahve ihtiyacını düşünerek ve vatandaşların talepleri üzerine BURFAŞ konseptini kurduk. 4. açacağımız bu mekan hızla yayılacak. Bursamıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. 12 bin 500 metrekarelik alan olarak düşündüğümüz yeri alt ve üst olarak yeniledik. Yeşillik alan oluşturduk. 2022’de başladığımız birinci etabı 2022 sonunda bitirdik. Biz arı gibi çalışıyoruz. Burası arı kovanına dönecek. Osmangazi metro istasyonunu içerisinde zemin alanı komple değiştirdik. 55 milyon civarı bir para harcamış olduk. Fuarcılık olarak başlatılan bir şirketti BURFAŞ. Bizim piyasayı dengelemek gibi görevimiz var. Özellikle son zamanda kahve kültürünün gelişmesinde bizler de BURFAŞ Kafe konseptini başlattık. Kaliteli hizmeti Bursalılarla buluşturacağız. İsrail’e destek veren markalara biz büyük tepki gösterdik. BURFAŞ için çok kısa zamanda örgütlendik. Zulüm her yerde zulümdür. İsrail’in zulmünü kabul etmiyoruz. Gazzeli kardeşlerimizin yanındayız. Bu güzel mekan hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.