BTSO'da Bursa ve Bulgaristan ilişkileri güçleniyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener ve beraberindekiler, Bulgaristan Değişime Devam Partisi Parlamento Grubu Başkanı ve eski Başbakan Nikolay Denkov ile beraberindeki heyeti BTSO’da konuk etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2024 19:52
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2024 19:53
Kaynak: Haber Merkezi
BTSO'da Bursa ve Bulgaristan ilişkileri güçleniyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Bulgaristan Değişime Devam Partisi heyetini ağırladı.

Heyette, Parlamento Grubu Başkanı ve eski Başbakan Nikolay Denkov'un yanı sıra, eski Ekonomi Bakanı Bogdan Bogdanov, Kırcaali milletvekili adayı Sebahattin Gökçe, Sofya milletvekili adayı Milena Kirilova, Şumen milletvekili adayı Aylin Pehlivanova ve partinin Türkiye Koordinatörü Metin Ayan da yer aldı.

BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Batmaz ve Tekstil Konseyi Başkanı Bayram Uçkun'un ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, Bursa ve Bulgaristan arasındaki sosyal, ekonomik ve kültürel ilişkilerin geliştirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda, iki ülke arasındaki işbirliklerinin artırılması ve ticaret potansiyelinin değerlendirilmesi amacıyla çeşitli projeler ve stratejiler üzerinde duruldu. Hem Bursa'nın hem de Bulgaristan'ın ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak için atılacak adımlar konuşuldu.

BTSO, uluslararası işbirliklerine verdiği önemi bir kez daha göstererek, Bursa'nın ticaret ve sanayi potansiyelini global ölçekte daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.