BESAŞ Fabrika Satış Mağazası açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Gemlik’e kazandırdığı BESAŞ Fabrika Satış Mağazası gerçekleştirilen tören ile hizmete açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2024 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2024 14:05
Muhabir: Ali KAMUR
BESAŞ Fabrika Satış Mağazası açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların uygun fiyatlı ve güvenilir gıdaya daha kolay ulaşmasını sağlamak amacıyla Gemlik'te BESAŞ Fabrika Satış Mağazası'nı törenle hizmete açtı. Açılışta konuşan Başkan Mustafa Bozbey, BESAŞ’ın kaliteli ve güvenli gıda sunumunda önemli bir rol oynayacağını belirtti.

Bozbey, “BESAŞ, rahmetli Mustafa Eroğlu döneminde kuruldu. Bir Mustafa da bunu yükseltecek” dedi. Türkiye'nin üçüncü büyük ekmek fabrikası olan BESAŞ, Bursa'daki 500'den fazla bayi ile hem unlu mamuller hem de süt ürünleri sunarak, vatandaşlara güvenilir gıda sağlıyor.

BESAŞ Fabrika Satış Mağazası açıldı!  Bursa Hayat Gazetesi -2

Açılış törenine, Bursa Milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve Hasan Öztürk, Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, BESAŞ Genel Müdürü İbrahim Alpay Demirtaş ve birçok yerel yönetici katıldı.

Başkan Bozbey, vatandaşların alım gücünün düştüğünü ve BESAŞ'ın bu darboğazda onlara yardımcı olacağını vurgulayarak, “Yerel yöneticiler olarak sorumluluğumuz vatandaşa nefes aldırmaktır,” ifadelerini kullandı.

BESAŞ'ın ayrıca ihtiyaç sahibi aileler için ücretsiz ekmek dağıtımı yapacağını ve 45 bin öğrenciye süt vereceğini de belirten Bozbey, üreticilerin desteklenmesine devam edeceklerini söyledi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, mağaza gezilerek satışa sunulan ürünler hakkında bilgi alındı. Başkan Bozbey, vatandaşlarla sohbet ederek onların taleplerini dinledi.

Kaynak: Ali KAMUR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.