Belediye Başkanları Marmara Belediyeler Birliği toplantısı için Bursa'da

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Marmara Belediyeler Birliği Toplantısı için Bursa’ya gelen belediye başkanlarını Osmangazi Belediyesi’nde ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2024 18:16
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2024 18:18
Kaynak: Haber Merkezi
Belediye Başkanları Marmara Belediyeler Birliği toplantısı için Bursa'da

Marmara Belediyeler Birliği (MBB), Türkiye'nin en köklü ve kapsamlı belediyeler birliklerinden biridir.

1975 yılında kurulan Marmara Belediyeler Birliği, Marmara Bölgesi'nde yerel yönetimlerin ortak sorunlarına çözüm bulmak, belediyelerin kapasitelerini artırmak ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlamak amacıyla faaliyet göstermektedir.

190'dan fazla belediyenin üye olduğu ve merkezi İstanbul’da olan Marmara Belediyeler Birliğinin, 6’sı büyükşehir olmak üzere 11 ilde üyeleri bulunmaktadır.

Bu kapsamda, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Marmara Belediyeler Birliği Toplantısı için Bursa’ya geldi.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Bursa’ya gelen belediye başkanlarını Osmangazi Beleidyesi’nde ağırladı.

Başkan Aydın, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Marmara Belediyeler Birliği Toplantısı için Bursa’ya gelen, birlikte milletvekilliği görevinde bulunduğumuz Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i Osmangazi Belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.