Başkan Yılmaz: 'Meslek sahibi olmak isteyenlere yardımcı oluyoruz'

Bursa'da Yıldırım Belediyesi iş arayan vatandaşlar ile işverenler arasında köprü olmaya devam ediyor. Başkan Yılmaz, 'Birçok alanda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla 35 bin 600 hemşehrimizi istihdama kazandırdık.' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
Başkan Yılmaz: 'Meslek sahibi olmak isteyenlere yardımcı oluyoruz'

Yıldırım Belediyesi, İş'imiz İstihdam Merkezi aracılığıyla Nisan ayından bu yana 450 kişiye iş buldu.

23 Eylül'de düzenlenecek toplu iş görüşmeleriyle NOSAB'a 50 kişi daha yerleştirilecek.

‘35 BİN 600 HEMŞEHRİMİZİ İSTİHDAMA KAZANDIRDIK’

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 'Yıldırım Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren kadın kooperatiflerinden eğitim ve girişimcilik merkezlerine, sosyal inovasyon merkezi ücretsiz teknik eğitim kurslarından istihdam projelerine kadar birçok alanda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla 35 bin 600 hemşehrimizi istihdama kazandırdık.

İş arayan vatandaşlarımız da belediyemiz bünyesindeki İş’imiz İstihdam Merkezi’ne başvurularını gerçekleştiriyor. Konusunda uzman görevli arkadaşlarımız iş ve işçi profiline uygun olarak, özel sektör ile başvuru sahibini görüştürmek suretiyle çözüm üretiyor. Gerçekleştirdiğimiz toplu iş görüşmeleri ile işçi ve işvereni buluşturuyoruz. Bunun yanında kendi işini kurmak isteyen ya da meslek sahibi olmak isteyenlere de yardımcı oluyoruz. Bu vesileyle üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getireceğiz. Ülkemizin istihdamına ve ekonomik gelişimine katkı sağlayacak her türlü adımları atmaya devam edeceğiz.' açıklamasında bulundu. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.