Başkan Yılmaz Fidyekızık Mahallesi'ni ziyaret etti

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Fidyekızık Mahallesi'ni ziyaret ederek projeleri yerinde inceledi ve kadın kooperatifi üyeleriyle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2024 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2024 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
Başkan Yılmaz Fidyekızık Mahallesi'ni ziyaret etti

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, mahallelerin ihtiyaçlarını tespit etmek ve vatandaşlarla istişarelerde bulunmak amacıyla saha ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Fidyekızık Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Yılmaz, mahallede yapılacak projeler hakkında Muhtar Mithat Demir ve bölge halkıyla görüşmelerde bulundu ve planlanan çalışmaları yerinde inceledi.

Fidyekızık Kadın Kooperatifi üyeleriyle de bir araya gelen Başkan Yılmaz, bölgenin geleneksel kestane üretimi ve ipek dokuma faaliyetlerinin kadınlar eliyle yeniden hayat bulduğunu belirtti. Üretim yaparak aile ekonomilerine katkı sunan kadınlara desteklerinin devam edeceğini vurgulayan Yılmaz, esnafa "hayırlı işler" dileyerek mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi ve notlar aldı.

Başkan Yılmaz, “Mahalle ziyaretleriyle, belediye makamını hemşehrilerimizin ayağına götürüyoruz. Mahallelerimizin hangi hizmete ihtiyacı olduğunu, o mahallenin sakinlerinden daha iyi kimse bilemez. Bu nedenle hizmet ve projelerimizi sahada, vatandaşlarımızı dinleyerek şekillendiriyoruz” dedi.

Sorunlara yerinde çözüm bulmak gerektiğini vurgulayan Başkan Yılmaz, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ortak akıl vurgusu yaptık. ‘Yıldırım’ı, Yıldırımlılarla birlikte yöneteceğiz’ demiştik. Bu sözümüzün gereği olarak Yıldırım'ı mahalle mahalle gezip, vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Taleplerini, önerilerini ve şikâyetlerini doğrudan ilk ağızdan dinliyoruz. Mevcut sorunları yerinde görüp, çözümü de yerinde üretiyoruz. Mahallelerimizi ziyaret etmeye, vatandaşlarımızla buluşmaya ve Yıldırım'ı sahadan yönetmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.