Başkan Yılmaz'dan Değirmenlikızık Semt Pazarı’na ziyaret

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Değirmenlikızık Semt Pazarı’na bir ziyarette bulunarak buradaki esnafla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2024 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2024 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
Başkan Yılmaz'dan Değirmenlikızık Semt Pazarı’na ziyaret

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ve İlçe Başkanı İrfan Akkaya ile birlikte Değirmenlikızık Semt Pazarı’nı ziyaret etti.

Burada esnafla buluşan Başkan Yılmaz, Varank ve Akkaya esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, tüm vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını belirterek, semt pazarlarının halkın temel ihtiyaçlarına doğrudan ve ekonomik bir şekilde ulaşabilmesi için hayati önem taşıdığını ifade etti.

‘ÇALIŞMALARIMIZI ARTIRARAK SÜRDÜRECEĞİZ’

Başkan Yılmaz burada yaptığı açıklamada ‘Hemşehrilerimizin güvenli ve hijyenik ortamlarda alışveriş yapabilecekleri kapalı pazar yerlerini ilçemize kazandırıyoruz. Bunu yaparken, sadece bir gün kullanılıp haftanın diğer günleri âtıl kalacak yapılar yerine, otoparkları, sosyal tesisleri ve ortak kullanım alanları ile haftanın 7 günü yaşayan tesisler yaparak, insanlarımızın istifadesine sunuyoruz. Bu hedef doğrultusunda geçtiğimiz dönem yürüttüğümüz 7 proje kapsamında Yıldırım’a 40 bin metrekare pazar alanı kazandırdık. Bu dönemde çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz.’ ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.