Başkan Şadi Özdemir pizza atölyesinde hünerlerini sergiledi

Nilüfer Belediyesi Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi, özel gereksinimli bireyler için eğlenceli bir etkinlik düzenledi. Gastro Akademi ve Coi Pizza iş birliğiyle gerçekleştirilen pizza yapım atölyesinde, katılımcılar Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ile birlikte pizza yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2024 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2024 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
Başkan Şadi Özdemir  pizza atölyesinde hünerlerini sergiledi

Gastro Akademi’deki etkinliğe Başkan Şadi Özdemir ve eşi Nuray Özdemir, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Okan Şahin, Gastro Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ziya ve Coi Pizza Şirketi sahibi İrfan Yalçın katıldı.

Başkan Özdemir, etkinlikte çocuklarla birlikte hamur yoğurdu ve pizzaların hazırlanmasına yardımcı oldu. Çocuklar, hazırladıkları pizzaları Başkan Özdemir ile birlikte afiyetle yedi ve etkinlik sonunda sertifika aldı.

Başkan Şadi Özdemir, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, özel gereksinimli bireyler için gerçekleştirilen etkinliklerin toplumsal farkındalık yaratmada büyük önem taşıdığını belirtti.

Özdemir, “Bu tür organizasyonlar, toplumda özel gereksinimli bireyler için daha fazla anlayış ve destek sağlanmasını teşvik ediyor. Destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerin toplumda daha görünür hale gelmesi, çocuklarımıza destek olmak adına önemli bir adımdır” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.