Başkan Özel seçim vaatlerinden birini daha yerine getiriyor!

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, seçimden önce verdiği sözlerden birini daha yerine getirdi. Konuya ilişkin konuşan Başkan Özel, çocukların parklardaki güvenliğinin artırıldığını ve şehrin genel güvenliğini güçlendirmek için çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2024 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2024 10:13
Kaynak: Haber Merkezi
Başkan Özel seçim vaatlerinden birini daha yerine getiriyor!

Yenişehir’de parkların güvenliğini artırmak amacıyla tüm parklar güvenlik kameralarıyla donatılacak. Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, seçim dönemi öncesi verdiği vaatlerden birini yerine getiriyor. Önceki dönemlerde parkların güvenliğini artırmak için güvenlik kamerası talebinde bulunan Başkan Ercan Özel, seçimin ardından bu konuda harekete geçti. İlk aşamada İsmail Beysel, Murat Erbaş ve Sertaç Dübek parklarına güvenlik kameraları yerleştirildi.

GÜVENLİ YENİŞEHİR HEDEFLENİYOR

Başkan Ercan Özel, Yenişehir’deki parklara güvenlik kameralarının yerleştirilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Özel, “Çocuklarımız bizim hassas noktamız. Yenişehirli çocuklar, hepimizin evladıdır. Başlarına bir şey gelmesini istemeyiz. Bu nedenle de yıllarca özellikle oyun parklarına güvenlik kamerası takılması yönünde önerge verdik. Ancak dikkate alınmadı. Göreve gelir gelmez, yaptığımız çalışmalardan biri de bu konu üzerineydi. İlk etapta 3 parkımıza güvenlik kameralarını taktık. Kısa zaman içerisinde olabildiğince fazla parkımız güvenlik kameraları tarafından 7 gün 24 saat boyunca izlenebilecek. Hedefimiz, tüm parklarda bu uygulamayı gerçekleştirmek ve Yenişehir’i daha güvenli bir şehir haline getirmek”  ifadelerini kullandı. 

Başkan Özel seçim vaatlerinden birini daha yerine getirdi! Bursa Hayat Gazetesi -2

PARKLARIN AMACI DIŞINDA KULLANILMASI ENGELLENECEK

Başkan Özel, parkların güvenliğini artırmanın yanı sıra son zamanlarda oyun gruplarına zarar verilmesi konusuna da dikkat çekti. Özel, “Güvenlik kameraları sayesinde çocuklarımız güvende olduğu kadar, oyun grupları da güvende olacak. Son zamanlarda çocuk oyun gruplarına zarar veren şahıslar da kameralar sayesinde tespit edilebilecek. Ayrıca parkları amacı dışında kullanan şahısların, alkol alması ve yasaklı maddeler kullanmasının da bu şekilde önüne geçmiş olacağız” dedi. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.