Başkan Bozbey’e nezaket ziyareti!

 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Yeşim Spor Kulübü Başantrenörü Cem Çağal'ı ağırladı. Ziyarette basketbolun gelişimi ve sporun gençler üzerindeki etkileri üzerine konuşuldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
Başkan Bozbey’e nezaket ziyareti!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Yeşim Spor Kulübü Başantrenörü Cem Çağal, Yeşim Spor U14 ve U13 takımlarıyla Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e makamında bir ziyaret gerçekelştirdi. 

Ziyarette Çağal'a Yeşim Spor Antrenörleri Tamer Alton ve Mesut Kökel eşlik etti.

KİTAP VE FORMA HEDİYESİ

Çağal, Mustafa Bozbey’e yeni görevinde başarılar dileyerek Yeşim Spor’un 20. yılına özel olarak hazırlanan “Geleceğin Basketbol Yıldızlarına Altın Öğütler” kitabını ve kulübün özel tasarım formasını takdim etti.

Görüşmede basketbolun gençler üzerindeki olumlu etkileri konuşuldu.

Yeşim Spor’un çalışmaları hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu. 

Başkan Bozbey, Yeşim Spor Kulübü’nün basketbolun yaygınlaştırılması ve genç yeteneklerin keşfedilmesi konusundaki çalışmalarını takdirle karşıladığını söyledi.

Bozbey, basketbol sporunun özellikle gençlerin sosyal ve fiziksel gelişimine katkı sağladığını vurgulayarak Yeşim Spor’un bu konuda üstlendiği öncü rolün önemine vurgu yaptı.

Bozbey ayrıca, Bursa’da sporun her dalında gençlerin desteklenmesi gerektiğini belirtti ve Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür girişimlere her zaman katkı sağlamaya hazır olduklarını söyledi. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.