Başkan Bozbey duyurdu: "DSÖ Konferansı Bursa'da gerçekleştirilecek"

Bursa, 2025 yılında Dünya Sağlık Örgütü'nün önemli bir konferansına ev sahipliği yapacak. Bu konferansta, dünya genelindeki sağlık sorunlarına çözüm bulunacak ve daha sağlıklı bir gelecek için yol haritaları çizilecek.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
Başkan Bozbey duyurdu: "DSÖ Konferansı Bursa'da gerçekleştirilecek"

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Dünya Sağlık Örgütü Avrupa Sağlıklı Şehirler Ağı Yöneticisi Kira Fortune ve ekibini ağırlayarak önemli bir adım attı. Bu ziyaret, 2025 yılında Bursa'da düzenlenecek olan Dünya Sağlık Örgütü Sağlıklı Şehirler Ağı Konferansı'na yönelik heyecanı artırdı.

Konferansta, yerel, ulusal ve küresel düzeyde karşılaşılan halk sağlığı sorunlarına çözüm arayışları olacak. Avrupa'nın ve dünyanın farklı bölgelerinden belediye başkanları ve uzmanları, Bursa'da bir araya gelerek insan, çevre ve hayvan sağlığını kapsayan bütüncül bir yaklaşımla daha sağlıklı bir gelecek için yol haritaları oluşturacaklar.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı, konferansın sadece yerel değil, ulusal ve küresel düzeyde de önemli etkileri olacağını belirterek, "Bu konferans, insan, çevre ve hayvan sağlığını bir bütün olarak ele alarak, daha sağlıklı bir gelecek için birlikte çalışmamızı sağlayacak bir yol haritası oluşturacak." dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.