Başkan Aydın'dan Dünya Kız Çocukları Günü’nde özel kutlama

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nde ilçedeki kız çocuklarıyla bir araya gelerek bu özel günü kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
Başkan Aydın'dan Dünya Kız Çocukları Günü’nde özel kutlama

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nde ilçedeki kız çocuklarıyla bir araya gelerek onların bu özel gününü kutladı.

Sönmez İlkokulu ve Kükürtlü Sanayi ve Ticaret İlkokulu öğrencileriyle birlikte Panorama 1326 Fetih Müzesi'nde düzenlenen etkinlikte, Başkan Aydın, kız çocuklarının önemine vurgu yaptı. "Çocuklarımız iyi ki varlar" diyerek sözlerine başlayan Başkan Aydın, özellikle kız çocuklarına verilen değerin önemini belirtti.

"Kız çocuklarımız başımızın tacı" diyen Aydın, kız çocuklarının iyi bir eğitim almaları ve güçlü bireyler olarak yetişmeleri için Osmangazi Belediyesi olarak büyük çaba sarf ettiklerini ifade etti. Yakın zamanda açılacak olan Ayça Azak Gündüz Bakımevi ve Kreşi'nden de bahseden Başkan, ülkedeki olumsuz gelişmelere rağmen çocukların geleceği için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Etkinlikte çocuklar, Başkan Aydın'a gösterdikleri sevgiyle unutulmaz anlar yaşattı. Üzerinde "Dünya Kız Çocukları Gününüz kutlu olsun" yazılı pastayı birlikte kesen çocuklar, Başkan Aydın'a teşekkür çiçeği sundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.