Bakan Uraloğlu’ndan Bursa’ya müjde!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'da THY, AJet, Pegasus ve SunExpress Havayollarının üst düzey yöneticileri ile bir araya geldiği toplantının ardından açıklamalarda bulundu. Bakan Ekim ayının son haftası itibarıyla Antalya ve Çukurova Havalimanları'na direkt uçuş seferlerinin başlayacağını müjdeledi.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2024 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2024 15:25
Kaynak: İHA
Bakan Uraloğlu’ndan Bursa’ya müjde!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, havayolu firmalarıyla gerçekleştirilen toplantının ardından konuştu.

Bakan Uraloğlu, ’Özellikle iç hat seferleri konusuna eğilerek ülkemizde hangi noktalarda sefer eksikliği olduğu ve bu eksiklikleri nasıl giderebileceğimiz konularını masaya yatırdık’ açıklamasında bulundu.

Bakan Uraloğlu, yeni seferlere de değinerek, ‘Rize-Artvin Havalimanı-Antalya, Antalya-Bursa, Antalya-Erzurum, Antalya-Şanlıurfa, İzmir-Elazığ, İzmir-Nevşehir, İzmir-Sivas, İzmir-Şanlıurfa, Çukurova-Bursa, Çukurova-Samsun, Çukurova-Trabzon ve Çukurova-Van seferlerini başlatıyoruz. Bu seferlerle özellikle yeni açtığımız Çukurova Uluslararası Havalimanı'nın iç hat uçuş ağını da genişletmiş olacağız. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Aynı zamanda vatandaşlarımızdan özellikle yaz dönemi boyunca çokça talep gelen İzmir ve Antalya'yı, Anadolu'da; Bursa, Erzurum, Sivas, Nevşehir, Elazığ, Şanlıurfa şehirlerimize bağlamış ve bazı hatların da sefer sayılarını arttırmış olacağız.’ ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.