ASKON'da Emre Yıldız, yeniden başkan seçildi

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Bursa Şubesi 2. Olağan Genel Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Emre Yıldız, yeniden başkan seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
ASKON'da Emre Yıldız, yeniden başkan seçildi

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Bursa Şubesi'nin 2. Olağan Genel Kurulu, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından hayata geçirilen Bursa Business School'da gerçekleştirildi. Mevcut Yönetim Kurulu ve birçok üyenin katıldığı Genel Kurul'da, şubenin 3 yıllık dönemi değerlendirildi ve yeni dönem için hedefler belirlendi. Genel Kurul'a başkanlık eden Ömer Kocakuşak, gündem maddelerinin oylanmasıyla ilgili süreci yönetti. ASKON Bursa Şube Başkanı Emre Yıldız ise yaptığı konuşmada, şubenin bugüne kadarki başarılarını ve gelecek dönem için planlarını paylaştı.

'TÜM ÜYELERE VE BURSA'YA HAYIRLI OLSUN'

Başkan Yıldız, 'ASKON kurulduğu günden bugüne ülkemizin ve dünyanın adalet temelinde yeniden şekillendirilmesi için, ticarette ahlak ilkelerini gözeten, haklı zenginlikler üreten bir iş adamları derneği olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Anadolu topraklarının birikiminden aldığı güç ve medeniyetimizin temsil ettiği adalet ilkesiyle, “haklı zenginlikler” üretmek için kurulan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON), 1998 yılından bu yana, üyelerine, ülke ekonomisine ve dünyaya değer katmaya devam ediyor. Türkiye çapında 13 binden fazla kurumsal üyesiyle, toplamda 1 milyonu aşkın istihdamı kapsayan iş gücü ve ülkemize 15 milyar dolarlık ihracat katkı payı bulunan ASKON, bir “yarın inşası” idealiyle yoluna devam ediyor. Bu idealini doğru adımlar atarak, ticarette ahlakı gözeterek, “derin özgürlük”leri bayraklaştırarak gerçekleştirmeye özen gösteriyor.

ASKON, üyelerine sağlam adımlar atmaları için altyapı desteği verirken, ülkemizin küresel arenada rekabet gücünü artırmak için de araştırma geliştirme çalışmalarında bulunuyor. ASKON, ülkemizin rekabet gücünü arttırmak, haksızlıkların giderilmesi için mücadele vermek ve iktisadi hayatın “ahlaki” temelde şekillenmesine katkıda bulunuyor. Yeni dönemde de ülkemizin büyümesi ve ekonomimizin kalkınması için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu bağlamda yeni dönemde yönetim kurulunda görev alacak arkadaşlarımıza başarılar diliyor, önceki dönemde görev yapmış arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.' açıklamasında bulundu. 

Gerçekleşen 2. Olağan Kurulu sonucunda ASKON Bursa Şubesi’nin yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı:

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

1. EMRE YILDIZ

2. AHMET KHAN

3. ALİ ESKİ

4. AYSEL ÖNCEL

5. ECE NUR ŞAHİN

6. ERGÜN AŞKIN

7. FATİH YILDIZ

8. HÜSNÜ ERGÜN

9. İBRAHİM TUĞRAL

10. KADİR BATUR TEOMAN

11. MEHMET ÇORUH

12. MEHMET ÇAĞRI AK

13. MEHMET KARAMAN

14. MUSTAFA HOŞSEVEN

15. ÖMER KOCAKUŞAK

16. ÖZGÜR ŞAHİN

17. SERKAN USTA

18. UĞUR YILDIRIM

19. ÜMİT ÇELEK

20. ZEKERİYA HACIOĞLU

21. ENES GÖKKUŞ

22. ERCAN KORUCUOĞLU

23. ERDİL UĞURLU

24. HÜSEYİN SERKAN ÖLMEZTÜRK

25. İLYAS ANNAÇ

26. MEHMET ERSAN

27. MUSTAFA AKSULU

28. MÜNİR GÜLTEPE

29. NAZMİ TÜRKSEVER

30. SELÇUK ÖZLÜ

DENETİM KURULU ÜYELERİ

1. AHMET AKÇAY

2. MALİK MERT KOTAMAN

3. YUSUF YILDIZ

4. TAMER ÇELİK

5. HAMDİ TARIK ERDOĞAN

6. NURETTİN ORHAN

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.