Ahmet Kılıç: ' Bursamızın hak ettiği hizmetleri alması için gayret göstereceğiz'

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şube Yönetimi’ni ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Ahmet Kılıç, 'Bursa adına önemli işlere vesile olacağınıza ve şehrimizin menfaatleri doğrultusunda gereken tüm hamleleri yapacağınıza olan inancımız tamdır. İnşaat Mühendisleri Odamızın tutumu, tavrı bizim için rehber olacaktır.' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2024 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
Ahmet Kılıç: ' Bursamızın hak ettiği hizmetleri alması için gayret göstereceğiz'

AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Ahmet Kılıç, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şube Yönetimi’ne bir ziyaret gerçekleştridi.

'HEP BİRLİKTE GAYRET GÖSTERECEĞİZ' 

Ahmet Kılıç, bu ziyarette yaptığı açıklamada, 'Bursa adına önemli işlere vesile olacağınıza ve şehrimizin menfaatleri doğrultusunda gereken tüm hamleleri yapacağınıza olan inancımız tamdır. İnşaat Mühendisleri Odamızın tutumu, tavrı bizim için rehber olacaktır. Bursa adına güzel çalışmaların bu ekip tarafından mercek altına alınacağına hepimiz inanıyoruz. Bursa, 1980’li yıllardan itibaren hormonlu bir büyüme yaşadı. Deprem riski ne yazık ki çok konuşuluyor. Bursa’nın güvenli, sağlıklı gelişimi adına üzerimize düşen tüm görevlerden sorumluyuz. Akademik odalarımızla da istişare halinde meclisimize sunmamız gereken, yerel yönetimlerimizle çalışmalarımızla sürdürülmesi gereken tüm çalışmalarımızın takipçisi olmaya devam edeceğiz. Bursa, Türkiye’nin dördüncü büyük kenti. Bursamızın hak ettiği hizmetleri alarak, sorunlarını, talep ve ihtiyaçlarını karşılamak adına hep birlikte gayret göstereceğiz.' ifadelerine yer verdi.

‘BURSA EN ÇOK HIRPALANMIŞ ŞEHİRLERDEN BİR TANESİ’

İMO Bursa Şube Başkanı Serdar Atilla Erdem ise  ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek,

'Yönetim olarak Şubat Ayı itibari ile göreve geldik ama 1994 yılından bu yana Bursa şubemizde yönetimlerdeyiz. Şubemiz Türkiye çapında öncü işler yapıyor. Bu durumun en önemli nedeni şubemizin kuruluşundan bu yana yönetimlerde olan arkadaşlarımızın tek dertlerinin meslekleri ve şehirleri olması. Bu çerçevede biz hep İMO Bursa Şubesi’nin, şehrimizde lider konumunda bir oda olması ve Bursa’ya yön vermesi gerektiğini söylüyoruz. Burada en büyük desteği tabi ki siz değerli milletvekillerimizden bekleyeceğiz. Bursa en önemli şehirlerimizden biri olmakla birlikte en çok hırpalanmış şehirlerden bir tanesi. Bursa’da imarlaşma ve sağlıklı yapılaşma anlamında sıkıntılarımız büyük. Biz şubemiz olarak her türlü sorunu dile getirecek ve çözüm önerilerimizi ortaya koyacağız.' açıklamasında bulundu. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.