19 Eylül Gaziler Günü kapsamında Karacabey'de tören

Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı, 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında düzenlenen törene iştirak etti. Tören Cumhuriyet Alanı’nda gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
19 Eylül Gaziler Günü kapsamında Karacabey'de tören

Törene İlçe Kaymakamı Hakan Kafkas, İlçe Emniyet Müdürü Ümit Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mahir Yağmur, protokol üyeleri, gaziler, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Tören, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlarken törende Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Çelenklerin Atatürk Anıtı’na sunulmasının ardından Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokul’u öğrencisi Berra Teke, günün anlam ve önemini anlatan şiirini okudu.

Törenden sonra Başkan Fatih Karabatı, İlçe Kaymakamı Hakan Kafkas ile birlikte ilk olarak 2016 yılında Mardin/Nusaybin’de vazife malulü olan Jandarma Uzman Çavuş Cihan Ceylan’ı, daha sonra ise Kıbrıs Gazisi Yakup Oruç’u evlerinde ziyaret etti.

‘HER DAİM GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİNİN YANINDAYIZ’

Başkan Fatih Karabatı yaptığı açıklamada, ‘Bu topraklarda huzur ve güvenle yaşıyorsak, bunu canlarını hiçe sayarak vatan savunmasında görev alan gazilerimize ve şehitlerimize borçluyuz. Tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, milletimizin sizlere olan minnettarlığını bir kez daha ifade ediyorum. Her daim gaziler ve şehit ailelerinin yanındayız. Gazilerimiz ve şehit yakınlarımız, başımızın tacıdır. Onlara vefa borcumuzu hiçbir zaman unutmayacağız.’ ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.