Hava Durumu

Yediemin otoparkı dolandırıcılığı: 4 kişi tutuklandı!

Yalova'da yediemin otoparkındaki araçların sahte belgelerle satıldığı büyük bir dolandırıcılık olayı ortaya çıkarıldı. Yapılan operasyonda 15 kişi gözaltına alınırken, 4'ü tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2024 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2024 12:50
Kaynak: AA
Yediemin otoparkı dolandırıcılığı: 4 kişi tutuklandı!

Yalova'da yediemin otoparkındaki araçların sahte belgelerle satıldığı devasa bir dolandırıcılık şebekesi çökertildi. Düzenlenen geniş çaplı operasyonda 15 kişi gözaltına alınırken, 4'ü tutuklandı.

Yalova İl Jandarma Komutanlığı'nın yaptığı titiz çalışmalarda, Çiftlikköy ilçesindeki bir yediemin otoparkında büyük çaplı bir suç işlendiği ortaya çıktı. Otoparkta muhafaza altında bulunması gereken hacizli ve trafikten menli araçların, sahte belgelerle çıkartılarak çeşitli illerdeki hurdacılara satıldığı tespit edildi.

134 ARAÇ VE 77 MOTOSİKLET ÇALINDI

Yapılan detaylı incelemede, otoparktan 134 araç ve 77 motosikletin çalındığı, bu araçların büyük bir kısmının hurdacılarda parçalandığı belirlendi. Şüpheliler, bu illegal işlemlerle milyonlarca lira değerinde zarara yol açtı.

8 İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde başlatılan soruşturma kapsamında, Yalova merkezli 8 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, 15 şüpheli gözaltına alınırken, yapılan aramalarda tabanca, mühimmat, cep telefonları ve suç delilleri ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4'ü tutuklanırken, diğerlerinin işlemleri devam ediyor.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.