Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü saldırıya uğradı. Ünlü'nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda 2 ay önce DEAŞ'ın ölüm tehdidine maruz kaldığı hatırlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2024 23:37
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2024 23:42
Kaynak: Haber Merkezi
Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca’ya saldırıda bulunuldu.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, gittiği bir dernek sohbetinden çıkan Mahmut Ünlü'nün boğazı sıkılarak saldırıya uğradığı belirtildi.

Yapılan açıklamada, “Cübbeli Ahmet Hoca, İkitelli tarafında bir dernekte sohbet yaptıktan sonra çıkış yaparken kalabalık cemaatin dua istedikleri sırada karanlıkta biri tarafından müstehcen bir sövme ile birlikte darp teşebbüsüyle boğazı sıkılarak saldırıya uğradı. Korumalar tarafından acil müdahale edilerek Hocaefendi kurtarıldı. Hazır bulunan polis ekipleri tarafından şahıs yakandı ve soruşturma başlatıldı" ifadelerine yer verildi.

Sosyal medyadan yapılan bir diğer paylaşımda ise, Cübbeli Ahmet Hoca'nın 2 ay önce DEAŞ'ın öldür tehdidine maruz kaldığı ve olayın onun yansıması olabileceği hatırlatıldı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.