Çöpten 'köpek yavruları' çıktı!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi öğrencileri çöp konteynerinde 6 köpek yavrusu buldu. Duyarlı gençler, hayvanları kurtararak yardım istedi. Klinikte tedavi altına alınan yavruların sağlık durumlarının iyi olduğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2024 08:43
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2024 09:00
Kaynak: İHA
Çöpten 'köpek yavruları' çıktı!

Olay önceki gün akşam saat 19.00 sıralarında yaşandı. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Alaşehir Meslek Yüksek Okulu 2. sınıf öğrencileri Ayşegül Oktay ve Sudenaz Vural, okul çıkışında eve gitmek üzere yürürken, yol kenarında bulunan çöp konteynerinden bir ses duydular.

Duyarlı öğrenciler sese kulak vererek, konteynerin içine baktılar. Sesin çöpteki ağzı açık çuval ve yanındaki poşetten geldiğini fark eden gençler, gördükleri manzara karşısında büyük şok yaşadı.

Çöpten 'köpek yavruları' çıktı!

Üzerinde kan lekesi bulunan çuval ve yanındaki poşette 6 köpek yavrusu olduğunu gören gençler, hemen hayvanları çöpten çıkardı. Ne yapacaklarını bilemeyen öğrenciler, okul temsilcisi ve bir hayvansever olan Mete Üründü’yü arayıp, yardım istedi.

Olay yerine eşi Müşerref Üründü ile birlikte gelen Mete Üründü, yeni doğmuş ve hala üzerinde kan olan yavruları alarak, özel bir veteriner kliniğine götürdü. Yavrular klinikte tedavi edilip, bakıma alınırken, sağlık durumları iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.