Çiftçilerden satın alınıp vatandaşa dağıtıldı!

Bilecik Belediyesi, çiftçilerden satın aldığı 20 ton karpuzu şehir merkezinde vatandaşlara dağıttı.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2024 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2024 13:39

Bilecik Belediyesi, çiftçilerden satın aldığı 20 ton karpuzu şehir merkezinde vatandaşlara dağıttı. Atatürk Parkı'nda gerçekleştirilen dağıtım etkinliğine Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Melih Karaçam, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

Dağıtım sırasında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Subaşı, talepleri dinleyip çocuklarla hatıra fotoğrafları çektirdi. Başkan Subaşı, yaptığı açıklamada, çiftçilerin bu yıl ürünlerini tarlada bıraktığını belirterek, “Maalesef çiftçilerimiz bu yıl para kazanamadı ve emeğinin karşılığını alamadı. Ayrıca vatandaşlarımız da pazardan istediği ürünü alamıyor. Bu nedenle, Bilecik Belediyesi olarak çiftçilerimizin meşhur karpuzlarını satın alarak vatandaşlarımıza dağıttık. Çiftçilerimizin emeği, vatandaşlarımızın sofrasına bereket getirsin” dedi.

Vatandaşlar, gerçekleştirilen karpuz dağıtımından memnuniyetlerini dile getirerek Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı’na teşekkür ettiler.

Karpuzların satın alınıp dağıtılmasından dolayı teşekkür eden çiftçiler, bu desteğin önemli olduğunu vurgulayarak, Bilecik Belediyesi'nin örnek teşkil etmesini ve diğer il ve ilçe belediyelerinin de benzer desteklerde bulunmasını umduklarını belirttiler.