Çıkış tarihi uzun süredir merak konusu! GTA 6 ne zaman çıkacak?

Oyun dünyasının en çok beklenen yapımlarından biri olan Grand Theft Auto 6 (GTA 6), oyun severleri heyecanlandırmaya devam ediyor. Rockstar Games tarafından geliştirilen oyunun çıkış tarihi, uzun süredir merak konusu.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2024 18:35
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2024 18:35

Grand Theft Auto serisi, açık dünya oyunları denilince akla gelen ilk isimlerden biri. Serinin son halkası olacak GTA 6, oyuncuları uzun süredir bekliyor. Rockstar Games'in titizlikle çalıştığı bu oyun, çıkış tarihiyle ilgili birçok spekülasyona neden oldu.

Grand Theft Auto 6 (GTA 6), oyun dünyasının en ikonik serilerinden biri olan Grand Theft Auto'nun yeni oyunu olarak büyük bir heyecan yaratıyor. Rockstar Games tarafından geliştirilen bu oyun, çıkış tarihiyle ilgili uzun süredir devam eden merakı giderek artırıyor.

ÇIKIŞ TARİHİYLE İLGİLİ UZUN SÜREDİR DEVAM EDEN SPEKÜLASYONLARLA GÜNDEMDE

Grand Theft Auto 6 (GTA 6), oyun dünyasının en ikonik serilerinden biri olan Grand Theft Auto'nun yeni oyunu olarak büyük bir merakla bekleniyor. Rockstar Games tarafından geliştirilen bu oyun, çıkış tarihiyle ilgili uzun süredir devam eden spekülasyonlarla gündemde.

2025 YILININ SONBAHARINDA ÇIKMASI BEKLENİYOR

Rockstar Games'in ikonik serisi Grand Theft Auto'nun yeni oyunu GTA 6, oyunseverleri uzun süredir heyecanlandırıyor.

Son gelen bilgilere göre, oyunun 2025 yılının sonbaharında PlayStation 5 ve Xbox Series X/S platformlarında çıkması bekleniyor.