Ümraniyespor - Kocaelispor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ümraniyespor - Kocaelispor maçı saat kaçta, hangi kanalda? soruları arama motorlarında 7'den 70'e futbolseverler tarafından merak edilerek araştırılan konular arasında yerini aldı. Peki, Ümraniyespor - Kocaelispor maçı saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtı nedir? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 11:45

TFF 1. Lig'de haftanın heyecanı Ümraniyespor ile Kocaelispor arasında yaşanacak.

Mustafa Gürsel'in çalıştırdığı Kocaelispor, deplasmanda İbrahim Dağaşan'ın ekibi Ümraniyespor'a konuk olacak. Mücadele, Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadyumu'nda gerçekleşecek ve saat 20:00'de başlayacak.

Karşılaşma, deneyimli hakem Furkan Aksuoğlu tarafından yönetilecek ve TRT Spor ile beIN Sports 2 kanallarından naklen yayınlanacak.

Ümraniyespor, son maçında Boluspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olmuştu. Bu maçta kaybettikleri puanları telafi etmek ve evinde galibiyet arayacaklar.

Kocaelispor ise son maçında kendi sahasında Giresunspor'u 2-0 mağlup etmişti. Takım, bu olumlu momentumu Ümraniyespor karşısında da sürdürmeye çalışacak.

Her iki takımın da ligdeki konumu göz önüne alındığında, zorlu bir mücadelenin bizi beklediğini söyleyebiliriz. Futbolseverler, bu önemli karşılaşmayı heyecanla bekliyor.