TOFAŞ, Alman rakibini ağırlayacak!

Bursa'nın gururu TOFAŞ, FIBA Europe Cup'ta liderliğini sürdürmek amacıyla Alman takımı Basketball Löwen Braunschweig'i evinde konuk edecek.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 11:59

Bursa'nın gururu TOFAŞ, FIBA Europe Cup'ta zirvedeki yerini korumak için Alman ekibi Basketball Löwen Braunschweig'i ağırlayacak.

FIBA Europe Cup'a fırtına gibi başlayan TOFAŞ, 2 galibiyetle A Grubu'nda lider konumda bulunuyor. 23 Ekim Çarşamba günü saat 20.00'da TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma, hem Türkiye hem de Avrupa basketbolu için büyük önem taşıyor.

Avrupa'da zirveyi hedefleyen TOFAŞ, bu maçı kazanarak üst tura çıkmaya bir adım daha yaklaşacak. Mavi Yeşilliler, taraftarlarının coşkulu desteğiyle bu önemli mücadeleden galip ayrılmayı hedefliyor.

MAÇIN ÖNE ÇIKAN DETAYLARI:

Karşılaşma: TOFAŞ - Basketball Löwen Braunschweig (FIBA Europe Cup A Grubu, 3. hafta) Tarih: 23 Ekim Çarşamba Saat: 20.00 Yer: TOFAŞ Spor Salonu Canlı yayın: Tivibu Spor Biletler: Biletix.com ve Biletix satış noktalarından temin edilebilir. Maç günü salon gişesi saat 14.00'den itibaren açık olacak.