Muhammet Ali Göçmen Dünya 3’üncüsü

İspanya'da düzenlenen U20 Dünya Şampiyonası'na katılan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü güreşçisi Muhammet Ali Göçmen, Dünya 3’üncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı. Göçmen, turnuvada sergilediği etkileyici performansla Sakarya'ya gurur yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 16:07

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü güreşçilerinden Muhammet Ali Göçmen, İspanya'da düzenlenen U20 Dünya Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attı. Göçmen, sergilediği üstün performansla Dünya 3’üncüsü olarak şehrine gurur yaşattı.

Göçmen, şampiyonanın ilk turlarında rakiplerini etkileyici bir şekilde mağlup etti. İlk turda Romen güreşçiyi 6-0, ikinci turda ise Estonyalı rakibini aynı skorla yenerek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Japon rakibini 3-0 yenerek yarı finale geçiş yaptı.

Yarı finalde son puan avantajını kaybeden Göçmen, üçüncülük mücadelesinde Belaruslu rakibini mağlup ederek bronz madalya kazandı.

Diğer milli güreşçilerimiz Enes Ülkü ve Ramazan Can Aktaş da şampiyonada zorlu rakiplerle mücadele ederek dünya beşincisi oldu.