İbrahim Hacıosmanoğlu, Ali Koç için ne dedi?

TFF yeni başkanını seçti. İbrahim Hacıosmanoğlu TFF'nin yeni başkanı oldu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile İbrahim Hacıosmanoğlu arasındaki gerginlik gündemde yerini koruyor. Peki, İbrahim Hacıosmanoğlu, Ali Koç için ne dedi? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2024 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2024 13:39

Türkiye Futbol Federasyonunun yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu. Dün yapılan seçim öncesinde konuşan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, kulüp olarak söz konusu seçimi 'yok hükmünde' saydıklarını düle getirerek, "Yönetim şekli toplumun hiçbir yerinde kabul görmeyen, futbol tarihimizin en kötü federasyon başkanı olarak gösterilen, yaşanan krizlerin TFF'nin süreç yönetme beceriksizliğinden kaynaklanmasına rağmen hiçbir sorumluluk almayan, suçu başkalarının üstüne atan, Fenerbahçe ve Beşiktaş stadyumlarına gelemeyen başkan adayı olarak çıkmanızı tebrik ederim”  demişti.  

Öte yandan yine seçim öncesinde İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile tokalaşmaması ve surat ifadesi de sosyal medyada gündem oldu. Peki, İbrahim Hacıosmanoğlu önceki yıllarda Ali Koç hakkında ne demişti? İşte detaylar...

Trabzonspor Başkanlığını bıraktıktan sonra nadirde olsa demeçler veren Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Başkanı için, “Ali Koç büyümüş adam olamamış züppe olmuş” demişti. 

O SÖZLERİNE İLİŞKİN KONUŞTU

İbrahim Hacıosmanoğlu geçmiş dönemde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında söylediği sözlere ilişkin konuştu. 

Geçmişte Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile karşılıklı olarak ağır sözler söylediğini belirten Hacıosmanoğlu, şunları dile getirdi: "Ali Koç ile aramızda geçmişte birbirimize karşı ağır sözler oldu. O zamanlar bir camiayı temsil ediyordum ama şimdi Türk futbolunu yönetmeye talibiz. Geçmişi geride bırakıp önümüze bakmalıyız. Türk futbolunda kardeşliğin hakim olması gerekiyor. Futbolun gençlerimize bir eğlence olduğunu hatırlatmalıyız."

"HERKES KENDİNE DÜŞEN PAYI ALIR"

Genel kurulda başkanlığa seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu, bir konuşma yaparak, "Kraldan çok kralcı olanlar, her zaman Türk futbolunu yönetmeye çalıştı ama iradesizliklerinden, basiretsizliklerinden, iyi iş olduğunda kendilerine yazdılar, kötü olduğu zaman da bu ülkeye çığır açan Sayın Cumhurbaşkanımıza yazdılar. Biz Türk futbolunu adil yöneteceğiz. Bundan herkes kendine düşen payı alır.Daha büyük başarılar yakalayacağız. Ben kazanmadım, Türk futbolu kazandı."