Bakan Bolat'tan şampiyonlara tebrik mesajı!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda altın ve gümüş madalya kazanan Milli sporcuları tebrik etti

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2024 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2024 11:22

Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda büyük bir başarıya imza atan milli sporcular Serkan Yıldırım ve Muhammet Khalvandi'yi kutladı. Bakan Bolat, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, bu önemli başarıyı duyurdu ve sporcuları yürekten tebrik etti.

Bakan Bolat, açıklamasında, "Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda büyük bir başarı göstererek altın ve gümüş madalya kazanan milli sporcularımız Serkan Yıldırım ve Muhammet Khalvandi'yi yürekten kutlarım." ifadelerine yer verdi. Sporcuların elde ettiği başarıların, Türkiye'nin uluslararası alandaki spor gücünü ve yeteneklerini bir kez daha gözler önüne serdiğini belirten Bolat, sporun her alanında ülke olarak güçlü bir temsil sergilediklerini vurguladı.

Bolat, paylaşımında ayrıca, "Rabbim ülkemize ve sporcularımıza daha nice başarılar nasip etsin." temennisinde bulunarak, bu başarıların devamını diledi. 

Paris 2024 Paralimpik oyunlarında büyük bir başarıya imza atarak altın ve gümüş madalya kazanan milli sporcularımız Serkan Yıldırım ve Muhammet Khalvandi’yi yürekten kutlarım.????????????????Rabbim ülkemize ve sporcularımıza daha nice başarılar nasip etsin. ???????? pic.twitter.com/7oddIyq7Ml

— Prof. Dr. Ömer Bolat (@omerbolatTR) September 1, 2024